Klantenservice

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst dan worden uw producten in principe dezelfde of volgende werkdag naar u opgestuurd. We werken met een track & trace systeem waardoor u en wij de zending kunnen volgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw producten bij ons in Veenendaal op te halen. Ophalen is wel op afspraak.

De prijzen van onze producten op deze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Op dit moment verkopen wij onze producten alleen in Nederland. Wij gebruiken voor het afrekenen van uw bestelling de betaaldienst van Mollie. Eventuele terugbetalingen worden ook via Mollie geregeld en ontvangt u dus uw geld op dezelfde (bank)rekening terug als de (bank)rekening waarmee u heeft betaald.

Ruilen of retourneren?

Heeft u een product bij ons gekocht en wilt u ruilen of retourneren? Neem dan contact met ons op zodat wij u daarmee kunnen helpen! Belangrijk om te weten is dat uw product middels een pakket moet worden opgestuurd, de kosten hiervoor bedragen meestal tussen de € 5,- en de € 8,-. We hebben hieronder uw rechten en plichten bij retourneren of ruilen voor u op een rijtje gezet.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om te kijken of het product naar wens is.

Het product moet ongebruikt zijn. Dat betekent dat u de pantoffels wel mag passen, maar niet daadwerkelijk mag dragen. Let op bij het passen van pantoffels:  u dient deze op een zacht oppervlak (bijv. vloerbedekking) te passen, zodat de zolen schoon en vrij van gebruikssporen blijven.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Deze termijn begint vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen.

Hiervoor maakt u gebruik van het Europese modelformulier (formulier voor herroeping)  en stuurt u het artikel binnen 30 dagen aan ons retour of geef binnen deze termijn aan dat u dit wilt doen. U heeft na het invullen en retourneren van het formulier nog 30 dagen tijd om het product te retourneren.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u binnen 14 dagen na uw herroepingsmededeling het volledige aankoopbedrag van ons terug, inclusief de (eventuele) verzendkosten die u bij uw originele bestelling heeft betaald.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Ruilen

Omruilen kan binnen 30 dagen na aankoop van het artikel, mits ongebruikt. Omruilen kan alleen als het product én prijs gelijk zijn. Neem alstublieft even contact met ons op zodat we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Als een artikel door ons toedoen niet voldoet (beschadigd / anders geleverd dan besteld), dan vergoeden we de retourkosten die u heeft gemaakt zodra het pakket bij ons binnen is.

In alle andere gevallen zijn de retourkosten voor uw rekening. U betaalt bij ruilen altijd maar één keer verzendkosten. Wij betalen de kosten voor het naar u verzenden van het nieuwe product / de nieuwe producten.

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op middels de contactgegevens onderaan deze webpagina.