Geplaatst op

Een schapenwol kussen, waarom?

Wij zijn helemaal enthousiast over onze slaapkussens van schapenwol! Maar voordat ik het over de voordelen van onze slaapkussens van schapenwol heb, wil ik eerst het belang van een goed kussen benadrukken.

Een goed kussen is essentieel voor een goede nachtrust en kan bijdragen aan een betere houding en minder rug- en nekklachten. Het is belangrijk om een kussen te kiezen dat comfortabel is voor jou en dat de natuurlijke curve van je nek en schouders ondersteunt.

Maar waarom zou je kiezen voor een slaapkussen van schapenwol? Ten eerste is schapenwol een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Schapenwol is natuurlijk ademend, wat betekent dat het warmte en vocht afvoert en je koel en comfortabel houdt tijdens het slapen. Bovendien is schapenwol hypoallergeen, wat betekent dat het minder kans op allergische reacties geeft dan andere materialen.

Onze slaapkussens van schapenwol zijn ook super comfortabel en duurzaam. Ze zijn gevuld met 100% pure schapenwol en omhuld met een zachte, ademende hoes van katoen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, dit komt door de zelfreinigende werking van de schapenwol en je kunt ze af en toe luchten om ze fris te houden.

Al met al denk ik dat slaapkussens van schapenwol een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel, duurzaam en gezond kussen. Ik ben ervan overtuigd dat ze je zullen helpen om een betere nachtrust te krijgen en je fitter en uitgeruster te voelen wanneer je ‘s morgens opstaat.

Bij Veensewolhandel kunt u kiezen uit 2 type kussens:

De keuze voor het juiste kussen is vooral afhankelijk van uw wens. Het standaard kussen is wolgevuld en u kunt het kussen gemakkelijk vormen naar uw wens. Het excellent kussen is natuurlijk ook met wol gevuld maar heeft in de vakjes van de doorstikte tijk ook nog schapenwol zitten en is daarom iets steviger als het standaard kussen.

Kussen-Excellent-Wolgevuld
Kussen-Excellent-Wolgevuld